mandag 23. august 2010

THOMAS SKOLEGUTT
Idag var endelig dagen her... Han har ventet lenge, og gledet seg, eller grugleder sånn som Karsten i Karsten og Petra-bøkene. Igår kveld sa han at det kjentes ut som om hele universet, PLUSS sola var inni magen hans! I pent vær stilte han villig opp for fotografen. Skolegutt med selvlysende oransj ransel.
Sammen med en noe misunnelig lillebror(som siden var på butikken og kjøpte seg egen leksebok og som har sittet med a-er og o-er til den store gullmedaljen!).
Velkommen!
Ved pulten i det store fellesrommet, litt preget av stundens alvor. Han var førstemann oppe med hånda, og satt som et tent lys. og var veldig klar på at vi måtte gå sånn at han kunne starte på ordentlig. Tenker det er en stolt og litt "corky" kar som sitter på skolebussen på vei hjem i dette øyeblikk!




søndag 22. august 2010

I BLÅBÆRSKOGEN
Idag var vi alle mann alle i blåbærskogen. Vi gikk så langt vi kom med vogna, og satte så fra oss den sovende minstemann, og så lusket vi rundt som bjørner... Ikke akkurat lydløst, men blåbæra ble ikke skremt. Thomas gikk først lei, og liker dessuten ikke blåbær.
Truls var ivrig veldig lenge, og plukket ganske mange i koppen, men til slutt klarte storebror å lokke ham med på oppdagelsesreise og dermed forsvant han og bare koppen sto igjen midt i ei tua.
Ingenting smaker som blåbærdrikk med selvplukkede bær!!
Og ja, jeg syr litt, men det er en hemmelighet en liten stund til, ok?