søndag 1. september 2013


LITT IGANG, LIKSOM...
Etter noen uker her nede, begynner ting å falle litt på plass. Det blir stadig færre brune esker i gangen og andre steder, jeg har fått tak i lege og skolesaker til barna som starter onsdag(HURRA!), internett og telefoner på plass(jeg har til og med lært meg det laaaaange nye nummeret - på tysk!), vi har kjøpt to biler, møtt masse trivelige folk, pynteplantet litt i hagen, funnet nærbutikken og hvilken melk som er god og hva jeg liker å handle. Apropos...Fredag var jeg litt lei, og trengte litt inspirasjon. Berit på Andenes hadde fortalt om denne lille lappebutikken i kjelleren til innehaveren ved den nederlandske grensen fra tiden hun bodde her. Ikke store greiene, men hyggelig. Ikke lenger!!!

 
Den flotte butikken i nydelige lokaler! www.thelocabin.de

Et lite skattkammer med mange av mine favoritt designere og stoffkolleksjoner! Og superkoselige Jacquline svarte på alt jeg lurte på om aktiviteter, kurs etc. Jeg var så happy da jeg kjørte grombilen hjem igjen, selv om handleposen var litt større enn jeg hadde planlagt(og Eirik også, siden det er han som sponser herfra og ut...).
 
Så da er det bare å få syrommet i orden, kjøpe nytt strykejern(siden det gamle står igjen hjemme sammen med sukker-bøssa vår) og sette inspirasjonen i handling! Har funnet en urgammel ufo som skal gjøres klar. Men først - noen snømenn som skal tilbake til øya...
 
                                                                                        t.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar