fredag 22. november 2013

SY-GEN GJENFUNNET...

Plutselig var den bare her igjen, lysten til å sy og faktisk gjøre det! Med ganske bra resultater, om jeg skal si det selv...
Med dette som utgangspunkt hadde jeg en tanke om å lage en takke-gave til en av Mammas venninner etter at jeg fikk en gammel billedvevstol for en tid tilbake. Den ble med på flyttelasset til Tyskland, er plassert på syrommet, og med tid og stunder skal jeg forsøke å få den i drift. Selv om hun ville bli kvitt den, syntes jeg en stor løper var på sin plass.
Det nærmeste jeg kommer et bilde av duken, er dette, da jeg syr på lukkekant. I god, gammel stil glemte jeg å ta bilde av det ferdige resultatet før den ble pakket inn og sendt med til Norge. Vi har nemlig hatt mine foreldre her på en litt oval weekend - koselig!
 I kofferten hit, sammen med julepresanger og matsavn, hadde Mamma med seg godis fra Kathrines Quiltestue til meg. Skulle vært ferdig for lengst, men BOM'n har latt vente på seg. Nå kom imidlertid en ny omgang med stoffer og blokker å prøve de ut på.
 Til sammen har det blitt fire blokker som jeg er godt fornøyd med...
 Måtte jo vise Mamma, som også syr en masse, den koselige lappebutikken jeg har "rett" her borte, og på besøk der fant jeg bare det nydeligste røde stoffet med snøkrystaller på. Perfekt for borden i mitt nesten fullførte "Winter wonderland"-teppe fra CrabappleHill. Og med det ble også de siste stjernene fullført. Da gjenstår sammensying, quilting og lukkekant - og målet blir å kunne sitte med håndquilting i jula - evnt en lukkekant...
 
God helg!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar